oncontextmenu="return false"

heder

Ingen som kan hjälpa mig att göra en heder? Eller vad det nu heter.

Albin

SötisGladis♥


301884-139Busar med sin snutte filt♥

Tandläkaren

I morgon ska Albin till tandläkaren tycker att det är lite skumt han är ju bara 9 månader, aja det är nog mest en koll  o lite information tror jag.  I morgon ska jag nog in till optiken oxå måste göra en syn provning så jag kan skicka in papperna så jag kan börja övningsköra snart. Tänk när jag har mitt körkort fyfan vad skönt säger jag bara. Skulle ha kollat på gossip Girl idag men TV jävle vill inte gå i gång. piss teve.

                                     
                                             
                                   301884-88

Beroende

Har kommit fram till att jag är beroende av coca-cola måste ha cola varje dag annars får jag ont i mitt huvud o blir allmänt sur. Jävla vad mycket pengar man hade sparat om man inte hade köpt cola o cigg. Cigaretter skulle man ju försöka sluta med men jag har försökt o det är inte lätt.

Nä slänger upp en bild på Albin istället (som jag oxå är beroende av) :)

301884-135
Min ögonsten♥

Handlar dag!!!

Ja vi var ju på IKEA i lördags blev en hel del 3 garderober o en massa till Albins rum. Albin var jätte duktig, blev lite skrik i bilen men så fort vi  körde så somnade han, han älskar att åka bil. Idag ska vi köra o handla känns som vi inte har något hemma iallafall inget gott. 

 
 



301884-137   
Albin i sin nya stol på väg ut.

  301884-134
Go o glad. Mammas sötlök

Ikea!!

Idag så har vi varit på yjsk o handlat lite möbler till Albins rum det blev blandannat 1 bord o 2 stolar (små) 2 fåtöljer (små) en matta o lite annat. Va även en sväng på öb. I morgon blir det IKEA, alltid lika roligt o åka dit där.
Blir o äta pizza idag hos Albins farmor o farfar, det här med min viktminskning blir inte bra alltså, aja till sommaren ska det ha blivigt resultat

Hej hej...
                                      301884-123

Stan

Nej det blev inget stan idag. Har inte gjort så mycket idag mest fixat  lite här hemma o busat med Albino. Såg innan att Albins sjunde tand är på väg upp, så gulligt nu har han 4 där uppe o 3 där nere. Vet ej vad som händer i morgon blir kanske stan. Nej nu ska jag nog gå o lägga mig i den stora sängen helt själv, Daniel jobbar ju natt tyvärr mycket bättre innan när han va ledig på veckorna o jobbade lördagar o söndagar.


Natti natti

                                 301884-88

Bromölla

Va hos min syster i bromölla idag va sjukt länge sen jag träffa hon o barnen o Albin tyckte nog det va roligt att träffa kevin o cassandra. Blir nog stan  i morgon. Jag pallar verkligen inte skriva mer nu. hej hej





301884-117Sötast♥

Lite bilder

                    

Albin försöker att stå på huvudet i soffan.


301884-122
Här försöker han krypa.


301884-116

Mamma är inte så bra på att ta kort.

Nu blir det lite tv innan sängen kallar.

Fräsiga nappar

Klicka för att visa större bild...Tror att jag ska beställa en sådan fräsig napp till min guld klimp.
Lite dyr bara synd att inte pengar växer på träd :)


                                                                                                                             Klicka för att visa större bild...

Bad pojken!!!!

301884-108

301884-109


301884-111


Skönt att bada tycker Albin

Prinsen 9 månader

?Hjärtat blir 9 månader idag kl 16.15 för att vara exakt. Har vatt o handlat idag igen fast denna gång med Albins "morfar". sen har vi mest myst här hemma jag o Albin. I dag har det hänt en tråkig sak, en av våra katter har blivigt påkörd o tyvärr så klarade han sig inte.

301884-72
♥Prinsen♥


301884-106
R.I.P svartepetter♥


Lugn dag!!!!!

Ja här sitter man själv , Albin sover o Daniel jobbar.  Läskigt o va själv man hör en massa ljud över allt som jag inte hör när Daniel är hemma. Lugn dag idag , varit o handlat lite bara o sen kom Albins farmor o farfar hit en runda. I morgon vad händer då? ja jag vet inte så mycket mer än att min prins blir 9 månadet, hjälp var har tiden tagit vägen?

Nej nu ska jag återgå till teven o alla dom läskiga ljuden :/








                                                                              301884-86

Promenad

Ja idag händer inte så mycket, Albin farfar kommer hit o fixar med Albins nya rum som nästan är klart ska bara målas o sättas på lister. Jag o Albin ska ut o gå en runda med min syster, skönt o komma ut o röra på fläsket :) . Mitt  nyårs löfte var ju att jag skulle gå ner i vikt men det funkar inte som jag vill, det är ju skit svårt att låta bli allt onyttigt men skam den som ger sig, allt ska bort förr eller senare.

Nej nu ska jag gå o sminka mig o ta på Albin kläder sen bär det ut en runda


                                                                                      Hej hej!!!!!!!


                                                                             

Fy vilken tråkig dag

Skulle bara säga det

                                                                                 301884-97Hjärtat ♥


Nicole Richie har blivigt mamma


Nicole Richie med pojkvännen Joel Madden. Foto: AFP-GETTY IMAGES



Nicole Richie och hennes pojkvän Joel Madden blev under fredagen stolta föräldrar till en liten flicka.

"Den vackra, friska lilla flickan har lämnat sjukhuset tillsammans med sina lyckliga föräldrar", säger en källa till tidningen People.

Flickan, som fått namnet Harlow Winter Kate Madden, föddes på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles.

Nicole Richie som är känd för sin vilda uppväxt, sa under sin graviditet att tanken på att bli förälder har gjort henne mer mogen.


- När jag fick reda på att jag var gravid kände jag ett behov att lösa de konflkter som jag har haft med mina föräldrar under de gångna åren, för ni ska veta att jag har utsatt dem för mycket, säger Nicole Richie till People.


Mammas ögonsten

301884-103

Blixten är lite stark.


 Glad som en speleman

Jag överlevde...

Dom lagade  bare ett hål igår men nästa gång ska dom dra ut en tand. Jaså nu är man 1000 kr fattigare, så jävla tråkigt o lägga pengar på sådant skit.

Hjälp jag vill inte....

Ja i dag är det dax för tandläkaren igen. Synd att man inte kan hälla i sig ett flak öl innan så man deckar i stolen ha ha.  Funderar på att skita i det men det går ju inte bara det kostar en förmögenhet så jag får väl snällt gå dit. 

Skriver sen om jag överlever villsäga.

Svår somnad

Albin har blivigt riktigt svår somnad. 1 timme tog det för han o somna idag. Vet inte om det är en fas lr något för Albin kan bli riktigt sur om han inte får som han vill, slänger sig bak o skriker , så har han aldrig varit innan har alltid varit go o glad. Tänder? kan det kanske med vara men jag hittar inga nya, hans 5 bissing har precis kommit upp. 

Igår var jag faktiskt inne i stan o sola lite, vilket var jävligt skönt för jag pallar inte sitta hemma mer. I morgon blir det föräldra träff o på onsdag blir det tandläkaren, vilket jag inte ser fram i mot ska dra ut en tand*hjälp* säger jag bara. Torsdag vet jag inte vad som händer tror jag åker till min syster i bromölla om inget annat händer.

Nu ska jag gå och ge kissarna mat o sen sätta mig framför tven en stund i lugn o ro.


301884-83

Är man inte knäpp så blir man det väl snart!!!!!!

Jag har suttit inne i en vecka nu. Man kan ju inte  gå ut, för Albin får ingen luft när det blåser på detta visset o Daniel har inte satt på vinter däck på bilen än för det var någonting med hjulinställningen, däcken sliter snett. Han som ska fixa det har inte fått den gas som man tydligen behöver för att fixa det. Så jag o Albin får väl sitta här inne o ruttna. Tycker det är synd om lille Albin, han tycker ju om att åka bil o gå ut i vagnen. Hoppas att vädret blir bättre snart.


301884-87

Tråk

Vad gör man när allt bara är skit?301884-85

RSS 2.0