oncontextmenu="return false"

Rån i Hässleholm

Hässleholm På torsdagsförmiddagen slog en ensam rånare till mot två banker i centrala Hässleholm. Den maskerade mannen fick med sig 6 000 kronor från SEB och försökte även råna Nordea.



Larmet om rånen kom strax före 10.30. Först ska mannen ha slagit till mot Nordea på Tingshusgatan och sedan fortsatt till SEB på Första Avenyen.

- Vittnen har sett en maskerad man gå mellan Nordea och SEB, säger Sofie Österheim, informatör på Skånepolisen.

Har rånaren varit beväpnad?

- Vi har många vittnen att prata med och som ska få berätta om vad de sett. Därför håller vi oss i nuläget till att mannen haft någon form av tillhygge i handen.

Enligt uppgifter till Kristianstadsbladet har mannen fått med sig 6 000 kronor från SEB, men ingenting från Nordea. Mannen ska ha blivit filmad av bankens övervakningskameror. Enligt polisen har ingen blivit allvarligt skadad fysiskt i samband med rånen.

Efter att rånaren varit på Nordea och SEB fortsatte mannen till Swedbank på Frykholmsgatan. Banken hade dock blivit varnade och hade låst dörrarna.

- Vi låste efter att vi blivit varnade av Nordea, säger Håcan Nilsson, bankdirektör på Swedbank.

Även den fjärde banken i Hässleholm, Handelsbanken på Första Avenyen, varnades om att rånaren kunde vara på väg dit och stängde.

Fler polispatruller kallades in i jakten på rånaren. Elva patruller, däribland hundpatruller, samt piketstyrka och kriminalpolis söker efter mannen.

Efter rånen inkom uppgifter om att rånaren försvunnit in i en fastighet på Frykholmsgatan. Polisen sökte igenom byggnaden, dock utan resultat.

Polishelikopter har också sökt efter rånaren från luften om han skulle gömma sig på ett tak eller liknande.


Mikael Hallqvist och Jan-Tuve Truedsson

Blommer

Fick blommer av Daniel idag..


Min goding








Stan

Igår blev det stan med Sandra. Va tvungen att köpa tröjor till Albin, han hade inga som passa längre.
Nej nu ska jag städa, Daniel och Albins farfar håller på att renovera, så det är slit överallt.



Ikea+ strömavbrott

I mondags så följde vi med Albin farmor och farfar till Ikea för dom skulle köpa nya saker till badrummet: Vi skulle inte handla egentligen men vi kom hem med en del iallafall :)

När vi kom hem vid 6 tiden så var det helt mörkt på hela vår gata, vi fick då köra hem till farmor och farfar för inne kunde man inte vara, det va svin kallt. Till kl 12 fick vi stanna där.

Igår så va jag och Albin + Sandra hos min syster i bromölla, Albin lekte med Cassandra och kevin, vi gamla satt och traggade.


Slänger in lite bilder på Albin från idag när vi va ute i snön.

      


Här snöar det

Ja här snöar det, lite sent kanske men vad gör det. Om in liten stund så ska jag och Albin gå ut och åka pulka hade vi tänkt

Har inget vettigt att skriva faktiskt så vi sätter punkt här.

Kan bjuda på lite bilder på Albin istället.



Albin och hans kompis Gedda.


Tävling hos http://www.frusofie.se/

Tävla du med här

RSS 2.0