oncontextmenu="return false"

25 Augusti

Idag kännses det inte alls bra att lämna Albin på dagis, han blev ledsen.Känns för jävligt att bara gå då. Han kommer iallafall att bli glad när jag hämtar han halv 3. Nu ska jag försöka plugga lite så man får något gjort idag.




Albin myser



Inskolningen på dagis har gott jätte bra även idag, I och med att det har gott så bra så får han börja på riktigt på måndag.
Är sjukt trött idag så jag funderar på att kasta in pinnen för idag och gå och lägga mig. På söndag kommer min nya älskling hem till mig :) Nu menar jag min nya bärbara data, så tro inget annat ;)




Natti natti

Inskolning dag 1

Dag 1 på Albins inskolning. Och där va inga problem där inte :)
Skola som gäller för min del i morgon mellan 10 och 12, sen kl 1 till 2 så ska jag och Albin till dagis. Det har väl inte hänt så mycket på sista tiden, va hos tandläkaren i går och det kosta bara 750 kr men det märks knappt i min plånbok *host*  Men en vacker dag så är jag miljonär :)

Nä man kanske skulle ta tag i disken snart





                                              


Skol starten är nära

På fredag är det inskrivning och på Måndag börjar jag :) Nu till det krångliga, Albin har hamnat i kö till dagiset vilket inte ä r så bra med tanke på att jag börjar på måndag. Jag har ringt som en galning till dagiset men det är ingen som vill prata med mig :( får väl försöka ett par ggr till idag sen ger jag upp, får fortsätta att trakassera dom i morgon igen.
Idag händer inte så mycket, ska ta tag i städningen snart. I morgon tror jag att jag och Albin åker in till stan, hässleholmsfestivalen börja nämligen då :)

Nej nu får jag ta tag i städningen och ge Albin lite mellanmål.


                                                                                  


RSS 2.0