oncontextmenu="return false"

Onsdag

Här sitter jag och Albin sitter framför tv en och tittar på barnkanalen och Daniel har åkt i väg till västerås power big meet. Känns faktiskt lite ensamt här. Jag och Albin får klara oss själva tills på söndag :( Hatar att vara själv så länge, ja och sen måste jag sova helt själv i den stora sängen :( Nä fy vill inte skriva mer om det blir nästa lite ledsen.

Jaja nu till något annat. Jag kom in på dom kurserna jag sökte, så nu ska man börja plugga i augusti :) Känns skönt att ha något att göra. Nu får jag bara hoppas att Albin kommer in på dagis oxå. Jag ska iallafall börja läsa webbdesign, psykologi och kallkyl A. Det kommer nog att gå bra. Nej nu ska jag gå och lägga mig i sängen bredvid Albin och vila huvudet lite, tycker jag har huvudvärk idag.




pappa Daniel och Albin

Kommentarer
Postat av: agneta

hej!!!

ja vi kör ju till norrköping imorgon o kommer hem på lördag....annars kunde du ju komma till oss! men har du inget för dej så kom på sön fm med bussen!!!

kramiz på dej..:)

2009-07-01 @ 17:22:23
URL: http://kaxig40.spaces.live.com/
Postat av: jossse

vilken cool blogg :)

2009-07-03 @ 19:02:05
URL: http://jjosefinebackman.blogg.se/
Postat av: katarina

GRATTIS att du kom in på det du vill plugga om. Hoppas som sagt vad att du får dagis plats. Hoppas att du får en fortsatt trevlig helg fast den är lite ensam. vink

2009-07-04 @ 13:53:57
URL: http://ina73.blogspot.com
Postat av: Josephine

Fin blogg!

Skulle du vilja vara snäll och rösta på en ridstövel som jag och min kompis designat? Vi tävlar om en resa till London! Det är bara att klicka upp länken och sen klicka på rösta, det går jättefort! http://www.ridstovel.se/?boot=1980



Ha en bra kväll!

2009-07-04 @ 23:03:19
URL: http://josephineli.blogg.se/
Postat av: Mamma på vift

Hej. kikar in och lämnar ett litet avtryck. Trevlig blogg :)

2009-07-11 @ 09:39:42
URL: http://ettnyttliv.blogg.se/vardagskat/

skriv:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
class=egetnamn">
Trackback
RSS 2.0